Löysin vihdoin oikeat sandaalit

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph pitää uuden Qlearin tummanruskeansa paljon mukavammana kuin myymäläkuvissa. Mutta ei vain, että hän on myös vakuuttunut mukavuudesta ja kuljettaa avoimen paljain jalan kengän retkille, liikkeille ja jopa toimistossa. Joten hän löysi kesäkengän jokaisesta mahdollisuudesta.

Olemme iloisia siitä, että pidät Qlearista niin paljon ja toivot teille monia hienoja retkiä hänen kanssaan.


Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:
we@zaqq.de
__________

Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät Qlear-3
Olen käyttänyt vain paljain jaloin kenkiä noin 6 vuotta ja olen täysin vakuuttunut tästä konseptista. Toistaiseksi olen pääosin käyttänyt kenkiä toisesta yrityksestä ja olen vaikuttunut laatuun. Valitettavasti lyhyen kuluneen ajan jälkeen muutama näistä kengistä jätti hyvästit, joten etsin vaihtoehtoja.
Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät QLear-4

Olin aiemmin ostanut kenkiä Zaqqilta, jotka vakuuttivat minut heidän mukavuutensa ja kestävyytensä.
Olin etsinyt jokapäiväistä varianttia pitkään, olin jo kokeillut sandaaleja varpaiden erottimilla etukäteen, mutta valitettavasti en päässyt siihen. Viimeinkin ostin Qlear -tummanruskeat sandaalit Zaqqilta, nyt tähän kengään:

Aluksi pidän sen ulkonäköä houkuttelevampana kuin verkkosivustolla esitetty. Kenkä tekee vankasta ja korkealaatuisesta vaikutelmasta käytettyjen materiaalien käsittelyssä ja suhteessa.
Kiinnitys tarranauhan keskellä jalan keskellä on mukava laite, joka varmistaa, että mikään ei leimaa alueen läpi.
Varvaslaatikko on riittävän suuri, minulla oli onnekas 45, vakiovalintani. Kenkä ei liuku eikä purista jalkaan. Sisäinen nahka on miellyttävän pehmeä, toivon, että se ei hiero sitä.
Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät Qlear-5
Käytin jo kengän siirtyessään 4. kerrokseen, sain useita retkiä takanani ja olin säännöllisesti tiellä pidemmillä pyöräretkillä.
Minua on positiivisesti se, että kenkä muistuttaa vähemmän paljain jaloin kenkiä, koska ohut pohja on ilmeisesti edelleen pehmustettu sisäpuolelta. Seurauksena on, että maaperän kosketus ei ole niin suora, siitä tulee miellyttävä, mutta vain hieman pehmustettu.

Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät Qlear-6
Qlear tummanruskea näyttää myös olevan rakennettu kestävyysstressille. Jopa tuntikausien jälkeen kenkä on miellyttävä jalka, ei paina eikä anna mihinkään suuntaan, kuten tavallisesti paljain jaloin kengät.
Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät QLear-4
Lisäksi kenkä näyttää erittäin hyvältä ja sitä voidaan käyttää myös toimistossa, ja COVID19: n jälkeen toimistossa olevat vaatetusmääräykset ovat rentoutuneet. Joten toimistossa ei ole ongelmia.
Johtopäätös: Tämä Qlear tummanruskea on minulle juuri oikea. Se on ilmava, mukava, kestää jotain ja näyttää myös hyvältä.

Takaisin blogiin
1 / 3