Asiakaskokemukset talvella ZAQQ Paljain jaloin kengät

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Haluatko tietää, miltä tuntuu käyttää paljain jaloin kenkiä talvella? 

Asiakasarvostelut talvella

Asiakkaamme kokeilivat sitä ja ovat innoissaan! He kertovat viihtyisistä jaloista kylmästä ja lumesta huolimatta ja täysin uusi juokseva tunne, jota kengät tarjoavat talvella.

Anna itsesi inspiroida arvostelujasi ja selvittää, kuinka paljain jaloin kengät voivat rikastuttaa talveasi!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Lämpimät paljain jaloin kengät talvi musta  

Lämmin ja anti -liukuminen 

Sen lisäksi, että he ovat mukavia ja lämpimiä, he inspiroivat minua, koska pohja on niin liukas.

Yritin häntä jäisellä sen takia ja tunsin aina olevani turvallinen. Minulla ei ole koskaan ollut sellaisia ​​kenkiä.

- Karin noin Qore -puolivälissä talven musta -

>> Qore << 

 

Lämpimät paljain jaloin kengät talvi miehet mustat 

Ei hikoilua, ei müffelniä

Ostin Prequel 21 syyskuussa. Siitä lähtien olen käyttänyt niitä melkein joka päivä (paitsi kesällä ja reunalla) ja olen aina hämmästynyt: ei hikoilua, ei Müffeln - edes kahden vuoden kuluttua.

Yläosa on todella herkkä likaan, pyyhi vain kostea, tehty. Nerokas keksintö. [...]

Ainoa haitta: valitettavasti saatavana vain yhdellä värillä, muuten olisin jo samanaikaisesti samanaikaisesti.

- E. Biebrich About Prequel Winter Vegan Black -

>> esiosa <<   

 

Musta talvi paljain jaloin kengät naiset

Ovat jokaisen sentin arvoisia

Minulla on ollut kengät jo yli vuoden ajan ja voin suositella tätä kenkiä kaikille. Ne pysyvät erittäin lämpiminä, kun ulkona on kylmä - alussa epäilin sitä ohuen pohjan läpi - mutta epäilykseni ei vahvistettu. Tietenkin minun on myös sanottava, että -10 asteessa tunnen oloni mukavammaksi ylimääräisillä paksuilla sukalla, mutta se on puhtaasti subjektiivinen sensaationi. Koska se on myös jalkasilla olevassa turkissa, ne pitävät lämpiminä niin hyvin - erittäin alhaisissa lämpötiloissa, mutta viimeisimmässä paksujen sukkien kanssa. Kengän leikkaus sallii tämän myös tuntematta jalkaa millään tavalla. He myös juoksevat erittäin mukavasti. En ole koskaan tuntenut niin mukavasti talvikenkässä. ...

... Jalalla on tilaa ja se voi erityisesti rullata ja menen myös paljon tietoisemmin, koska pohja on mukava ja pehmeä. Jopa pitkien kävelyretkien jälkeen minulla ei ole selkäkipuja, jos käyttäisin kenkäni. Mielestäni erittäin positiivinen on, että nahka on edelleen pehmeä ja sileä kuin ensimmäisenä päivänä. Olen aina välittänyt siitä puhdistusvaahdolla ja mustalla kenkävoideella, ei mitään muuta. Ei naarmuja, ei hauraita paikkoja - voit nähdä Nappa -nahan erittäin laadun. Kaiken kaikkiaan 12: sta kymmenestä on jo tilannut vielä kaksi paria, jotka sain tänään ja jotka sopivat sekä hansikkaan. Koskaan muita kenkiä, ne ovat jokaisen sentin arvoisia! ❤️

- Alisa noin kvintisen talven vedenpitävä musta -

>> kvintinen <<  

 

Musta miesten talvi paljain jaloin kengät 

Absoluuttinen huipputuote

 Olen käyttänyt vain paljain jaloin kenkiä 10 vuoden ajan ja olen aina kokeillut "talvi paljain jaloin kenkiä" kaikilta mahdollisilta valmistajilta. Tämä johti tosiasiallisesti havaitsemiseen, että "talvi" ja "barefoot -kengät" ovat kaksi yhteensopimattomia vastakohtia ... itse asiassa "Quintic Winter" on ensimmäinen todellinen "talvi -paljain jaloin kenkä", joka ansaitsee tämän nimen! Hämmästyttävän lämmin, jopa -10 °, erittäin joustava, korkealaatuinen jalostettu ja uskomattoman miellyttävä käyttää. Erittäin pehmeä nahka mukautuu täydellisesti jalan muotoon. Todella ehdoton huipputuote, iso kohteliaisuus kengänvalmistajille!

 - Markus Quintic Winter Black -

>> kvintinen <<  

 

Vedenpitävä paljain jaloin kengät talvi

Asioiden mitta 

Mitä käytät marssia mudan ja lumen läpi talvella? Expeqistä on tullut ensimmäinen valintani. Erittäin kätevä ja helppo puhdistaa, osto oli todella sen arvoista.

- Thomas kautta expeq -mustan vedenpitävä -

>> Exppeq << 

 

Paljain jaloin kengät vaellus paljon otetta 

Ote on hieno 

Upeat retkeilykengät, liukuvat sisään ja juoksevat pois. Se on todella niin. Sinun ei tarvitse ajaa sitä. Kahva on myös hieno ja vedenpitävä. Hinta on ehdottomasti sen arvoinen. Nyt toivon, että hän on kumppanini muutaman vuoden ajan.

- Marion Treq Camelin vedenpitävällä -

(Valokuvia Treq -konjakin vedenpitävästä)

>> Treq <<  

 

Vedenpitävä vegaaninen paljain jaloin kengät ruskeat 

Jalat pysyvät kuivana ja lämpimänä 

Olen niin tyytyväinen tähän kenkäyn. Olipa märät niityt (kestävyystesti) tai lumi, jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä.

- Katrin Expeq Vegaanin kautta Cuoio -

>> Exppeq << 

 

Ulkoilut paljain jaloin kengät siniset miehet

Kevyt ja superkahva 

Saavuttuaan mukavimpiin kenkiin, joita minulla on koskaan ollut. Pikemminkin ei lämpiminä kuukausina, mutta täydellinen siirtymäkauden ajan, ja jopa ensimmäisellä Shee -vaelluksella ja jäätymisasteella jalat pysyivät miellyttävän kuivina ja lämpiminä. Hieman paksumman pohjan takia se ei ole absoluuttinen paljain jalan juokseva tunne, mutta kengät ovat kevyitä ja niillä on supervalo. Toivottavasti kengät kestävät pitkiä. Osta suositus!

- Frank Terraq Azure -vedentiivis -

>> Terraq <<  

 

Liiketoiminnan paljain jaloin kengät talvi 

Miellyttävän lämmin lumessa 

Käytä näitä kenkiä toisena vuonna. Erittäin mukava ja myös miellyttävän lämmin lumessa laajalla talvella lumessa. Ovat rahasi arvoisia.

- Werner About ARQ Black -

>> ARQ <<  

Takaisin blogiin
1 / 3