Ballerina Barefoot -kengät, jotka sopivat kaikkeen: Twist Velours Black

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Kahden jalan leikkauksen jälkeen asiakkaamme Ria löysi mukavan ballerina -paljain jaloin kengän, jota hän voi tyylikkäästi käyttää housuilla ja hameilla.

Olemme iloisia siitä, että olet löytänyt mukavan ja naisellinen kenkä kierteellämme ja toivotan sinulle mukavan kesän, jolla on korkea mukavuus.


Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:
we@zaqq.de

Kokemus-zaqq-twist-2
Sain äskettäin tuntea kenkäsi Internetissä, koska etsin mukavia kenkiä. On sääli, että en vielä tuntenut häntä, olisin voinut säästää paljon epämiellyttäviä ostoksia, joita mukulakivi oli usein muokattava.
Kahden jalkaleikkauksen jälkeen tarvitsin ehdottomasti laatua ja hyvää istuvuutta. Löysin molemmat Zaqqista Twist Velorin mustasta baleriinista.

Etsin balleriinia neutraalissa värissä, jonka voin yhdistää eri tavalla mahdollisimman monille asuille. Joten suuri osa valinnastani Zaqq Twist Velours Black Ballerina -tapahtumassa.
Se sopii täydellisesti pitkiin ja shortseihin, mutta myös yhtä hyvin hameihin ja vaatteisiin eripituisiin. Mustan värin takia se on klassinen ja veluorin kautta se näyttää myös löysältä ja tyylikkäältä. Lisäksi on silmukka, joka antaa kenkälle naispuolisen ilmeen ja kengän ja silmukan korkin, on kimalteleva ilme, joka antaa balleriinille erityisen kosketuksen. Tämä kenkä on todellinen all -aukko.
Kokemus-zaqq-twist-3
Kenkä on helppo hoitaa, tuskin hyväksyy pölyä ja se voidaan harjata suoraan, jos se on puhdistettava. Tämä toimii ilman ongelmia ja kenkä näyttää jälleen. Kenkä tekee minusta paljon iloa, on upea ja tekee myös ohuen jalan.

Käytin ensin balleriineja kotona ja kulun sitten ulkona ohuilla sukalla ensimmäistä kertaa, kuten muuten tein. Korkean mukavuuden kannustamana jätin sukat pois- ja minulla ei ollut painopisteitä- vain upeaa!
Lisäksi balleriinilla on loistava moderni muotoilu ja ne ovat niin kevyitä. Pidä se yllä. Minusta on hienoa, että zaqq -kenkiä ei tarvitse ajaa. Olet varmasti suuri apu kaikille, joilla on ongelmia jalkojesi kanssa ja et halua tehdä ilman tyylikästä mallia. Huippukengät!
Tarjoa myös tummansinisiä balleriineja tummalla pohjalla, esimerkiksi kierre tai suqar. Ostaisin ne heti.


Takaisin blogiin
1 / 3