DOQS - Uudet pitsi -boots ja muut upouusit mallit

DOQS - Deine neuen Schnürboots & andere brandneue Modelle

Viimeinkin he ovat siellä!

Upouusi käynnistysmallimme sopivat täydellisesti siirtymäkauteen. 

Doqs, Elastiq, Qazz ja Buqqo 

Julkaistaan ​​vain muutama päivä sitten ja jotkut koot on loppuunmyyty. Mutta älä huoli, työskentelemme jo sen suhteen, että leiri täyttyy uudelleen. Manuaalinen työ ei toimi painikkeen painikkeella!

Joten kuten aina sanotaan:

On syytä olla nopea!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Doms Purple

Uusi pitsi -uP -veneesi 

Dominsimme yhdistävät kahden maailman parhaat puolet: klassisten pitsi -saappaiden erottuva ilme nykyaikaisten paljain jaloin kengien terveysetuilla. 

Nauhan ja käytännön vetoketjun yhdistelmä Bereaussa ei vain varmista täydellisen istuvuuden, vaan myös vaivatonta. Joustava ja ei -liuskuluva UltraPrip -pohja antaa sinulle luonnollisen juoksun tunteen ja tarjoaa parhaan tuen erilaisille substraateille. 

Olipa rennon kierto kaupungin läpi, vierailu festivaalille tai retkeilyyn - DOQ: t voidaan yhdistää monin tavoin ja käyttää eri tilanteita. 

Oletko valmis lopulliseen mukavuuteen uusissa DOQ -laitteissasi?

>> DOQS << 

 

 Elastiq Black

Uusi Chelsea -veneesi

Elastiq on ihanteellinen seuralainen päivittäisille seikkailuihisi ulkona. Riippumatta siitä, käveletkö kaupungin läpi vai lähdet matkalle maaseudulle, et koskaan menetä kiinni joustavalle ultragragrip -pohjalle.

Akselin molemmin puolin olevien elastisten inserttien ansiosta nämä saappaat tarjoavat sinulle mukavan esittelyn ja optimaalisen istuvuuden. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta tyylikäs, ja tekee näistä saappaista ihanteellisen kumppanin satunnaiselle ilmeelle. 

Tartu elastiqiin ja tunne vapautta jokaisessa vaiheessa.

>> elastiq <<   

 

Qazz Brown

Uusi lady -saappaat 

Vedä se ylös ja tunne ero - Qazzilla koet mukavuutta ja tyyliä uudella tasolla. 

Korkeasta akselista huolimatta Qazz on helppoa ja antaa sinulle vapauden tunteen jokaisessa vaiheessa. Olet turvassa ultragragrip-pohjalla se sileälle kaupungin maaperällä tai metsän epätasaisilla polkuilla. 

Nämä saappaat eivät ole vain lausunto henkilökohtaisesta tyylistäsi, vaan myös merkki tietoisesta ja mukavasta kävelystä.

>> Qazz <<

 

Buqqqo Brown

Uusien miesten saappaat

Buqqqo on täydellinen jalkine modernille miehelle, joka etsii paljain jaloin tyyliä, mukavuutta ja vapautta.

Olipa laaja kävely, rento tapaamiset ystävien kanssa tai jopa muodollisemmat tilaisuudet - buqqqo -saappaat ovat uskomattoman monipuolisia ja ne voidaan yhdistää täydellisesti monenlaisiin asuihin. 

Joustava ultra-rip-pohja on kivi surffaus märällä säällä, epätasaisilla poluilla ja liukkailla pinnoilla. 

Buqqon avulla asetat selkeän muodikkaan lausunnon ilman, että jalat ansaitsevat mukavuuden.

>> buqqo <<   

Takaisin blogiin
1 / 3