Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktiivinen joulukauden aikana

Paahdettujen mantelien, piparkakkujen tai evästeiden tuoksu - välipala on yksinkertaisesti osa joulua. Jotta ylimääräisiä kiloja ei aseteta, fyysinen aktiivisuus on nyt erityisen tärkeää. 

Aktiivinen joulukauden aikana

Paljain jaloin kengillämme on myös hauskaa menossa talvella.

Napsauta omasi nopeasti ZAQQ, Nauti laajoista talvikävelyistäsi tai retkistäsi täysimääräisesti.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Exppeq ulkona paljain jaloin kengät 

Expeq: pitää lupauksensa

Vedenpitävä sanoo siinä ja vedenpitävä on ehdottomasti tämä kenkä. Olin yllättynyt aalloista - kuivat jalat pysyivät. Püzt metsässä syvissä lätäkkeissä - housujeni lisäksi mikään ei ollut märkä jalka.

Hän kestää myös lunta, kuten eilen kokenut, talven äkillisen alkaessa ja myös kesällä voimakasta sadetta. Yläkenkä, jolla on enemmän ei -liuskaa kuin muilla paljain jaloin kengillä ja alhaisella painolla, täydellinen pitkille retkeilymatkoille. Osto, joka oli sen arvoista!

Asiakasluokitus Expeqin mustan vedenpitävälle

>> Exppeq << 

 

Aktiiviset paljain jaloin kengät mustat naiset miehet 

Quintic: Super

Olen käyttänyt kenkäni koko talven. Varsinkin koiran kävelysäteille. Ei enää kylmiä jalkoja, vesi ei myöskään tunkeudu!

Mutta parasta on: ei enää selkäkipuja! Jalalla on tilaa kenkässä, eikä mikään painaa tai roskaa, olipa sitten sukkien kanssa tai ilman. Toistaiseksi pohja ei näytä kulumista, vaikka täällä olevat polut ovat erittäin kivisiä. Vetoketju on erittäin hyödyllinen laittamisessa. Voin suositella vain kenkiä.

Asiakasluokitus Quinticin mustan vedenpitävälle

>> kvintinen <<  

 

Explorer Barefoot -kengät 

Explorer: Mahtava

Minulla on ollut kenkä puoli vuotta. Muutaman paljain jaloin kengän haastemiehen jälkeen olin skeptinen, mutta tämä kenkä ei pettynyt.

Olen noin 10 km koirieni kanssa joka päivä. Tuuli, sää, kylmä, lunta. Kenkä osallistui koko talven ja hallitsi todella jokaisen sään vasemmalla. Hän näyttää silti todella hyvältä. Profiili pitää, se on ehdottoman vedenpitävä ja jopa kylmä ja lumi ei voi vahingoittaa häntä.

Olin harvoin niin vaikuttunut. Jokaisen sentin arvoinen.

Asiakasluokitus Explorer Black Waterproudelle

>> Explorer << 

Takaisin blogiin