Vain 3 paria kenkiä ympäri vuoden

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Onko sinulla liikaa kenkiä, joista suurin osa on käyttämättä kenkäkaapin ympärillä? Vähentynyt kenkävalikoima voi olla erittäin vapauttava! Joskus vähemmän on enemmän. 

Tarvitset vain kolme kenkäparia 

Jos haluat vain muutaman kengän, sinun on valittava hyvin alusta alkaen.

Tässä ovat vinkkimme.

1. Mukavuus

Tärkein asia uusilla kengillä on mukavuus. Epämiellyttävät kengät ovat avaruusrööröitä Schuhrgalissa, koska jos olet rehellinen, et koskaan käytä niitä. Kuinka hyvä että meidän ZAQQ Paljain jaloin kengät on suunniteltu korkeimpaan mukavuuteen. 

2. Suunnittelu

Jos haluat omistaa vain muutaman kengän, sinun tulee mieluummin malleja, jotka ovat ajattomia ja sopivat kaikkeen. Siksi valitse yksinkertaiset mallit hienovaraisissa väreissä. 

3. Tarkoitus ja kausi

Periaatteessa 3 paria kenkiä riittää:

Muutamia vedenpitäviä kenkiä, joita voidaan käyttää villasukkeilla talvella, muutama vapaa -ajan lenkkarit, joita voit käyttää myös urheilussa ja muutamalla sandaalilla kuumina päivinä.

Voit suorittaa kenkävaatteen tyylikkäällä paljain jaloin kengillä, jotta ne olisivat riittävästi pukeutuneet muodollisiin tilanteisiin ja juhliin. Yksinkertainen, yksivärinen, mukava - Tässä ovat ehdotuksemme minimalistiseen kenkäkokoelmaan koko vuoden ajan!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

Ulkoilmajaloottiset kengät 

Ulkona ja kaupunkiin 

Kevyt, joustava ja vedenpitävä - ExpEQ -vedenpitävät vaikutelmamme korkeimmalla mukavuudella ja toiminnallisuudella.

Tuulissa ja säässä jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä, kun aurinko paistaa, ne tuulettavat hyvin hengittävä kalvo.

Ja jos haluat enemmän, et voi vain kuljettaa tätä paljain jaloin kenkiä retkeilyhousuihin, vaan myös jalo- ja ihanan yksinkertaisen suunnittelun ansiosta jokaiselle kaupunkiasulle.

>> Exppeq << 

 

Urheilun paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu puuvillasta

Urheilua ja kaupunkia 

Qnit on monipuolinen lenkkari, joka motivoi sinua urheilukaverina huippusuorituksessa. Hän tuo sinut yhtä hyvin rentoasuun kaupungin läpi.

On parasta tavoittaa värit harmaalle, mustalle tai valkoiselle, jotta voidaan käyttää tätä paljain jaloin lenkkaria missä tahansa asussa haluamallaan tavalla.

>> qnit << 

 

Paljain jaloin sandaalit naiset 

Kuumina päivinä 

Kuuma kesä vaatii ilmavia sandaaleja. Malleillamme SLIQ, FLAQE tai CLIQ Sinulla on yksinkertaisia ​​malleja ja hienovaraisia ​​värejä, kuten musta, ruskea tai beige, jotka yksinkertaisesti vastaavat jokaista asua.

Kaupassa sinulla on valtava valikoima naispuolisia paljain jaloin sandaaleja. Katso ja tartu suosikkisi todella nauttia ensimmäisestä lämpimästä päivästä.

>> sandaalit naiset <<

 

Paljain jaloin sandaalit miehet mustat

Kesän 

Jos haluat liukua sisään ja ulos nopeasti, FlipFlop Qoss on aivan oikea. Qlear tarjoaa vähän enemmän pidätystä, jolla voit myös mennä pieniin retkiin.

Jos ostat Qlear Black -tapahtumaa ja kantaa sitä mustilla sukeilla, hän näyttää normaalilta lenkkarilta, täydellisesti keväälle.

>> sandaalit miehet <<  

 

Vedenpitävä puku paljain jaloin kengät 

Tyylikäs jopa sateen läpi 

Olipa tärkeässä liiketoimintapäivänä tai tyylikkäässä iltatapahtumassa, olet aina varma näiden derbien kanssa.

Nauti Briqsin mustan vedenpitävän ylellisestä mukavuudesta, joka tuo sinut läpi päivän, vaikka sataa tyylillä ja tyylikkyydellä.

>> liikemiehet <<

 

Tyylikäs balerina barefoot -kengät naiset

Tyylikkään ulkonäön vuoksi 

Joskus sen on oltava tyylikäs. Qarma on rauhallinen ballerina -paljain jaloin kenkä, joka aina sopii. Kiiltävässä nahkassaan hän näyttää tyylikkäältä jokaiselle liiketoimintaasulle, samoin kuin se sopii shortseihin tai rockiin vapaa -ajallaan.

Haluatko sen leikkisemmän? Katso kaupasta, meillä on suosikki balerina!

>> Ballerina <<

Takaisin blogiin
1 / 3