Eleganssi paljain jaloin kengillä

Eleganz mit Barfußschuhen

Sandaalien pitkän kesäajan jälkeen suljetut kengät vaikuttavat sinulle aivan liian kapeilta ja epämiellyttäviltä? Sitten sinulla ei ole vielä sellaista ZAQQ Paljain jaloin kenkä!

Luuletko, että paljain jaloin kengät ovat hyviä vapaa -aikaan, mutta eivät ehdottomasti toimi toimistossa pukeutumiskoodin takia? Myös tässä haluamme vakuuttaa sinut päinvastaisesta tänään. 

ZAQQ Liiketoiminta paljain jaloin kengät 

Liiketoimintakokoelmamme tarjoaa sinulle tyylin, jota tarvitset liiketoiminnassa ja mukavuuden, jota et enää halua tehdä ilman.

  

 

Tyylikäs George Boot 

Duqe on täydellinen valinta miehille, jotka eivät vain halua näyttää hyvältä liike -elämässä, vaan haluavat myös tuntea olonsa mukavaksi. 

Duqe tukee optimaalisesti jalkojasi ja varmistaa, että olet edelleen kunnossa ja energinen jopa pitkien tuntien jälkeen toimistossa. 

Ei ole väliä mitä haasteita päivällä on - Duqen kanssa menet heidän luokseen rento ja tyylikkäästi.

>> Duqe <<

 

 

 

 

Klassinen derby -pukukenkä 

Briq on kehitetty tarjoamaan sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: klassisen Derby -kengän ajaton estetiikka ja vertaansa vailla oleva paljain jaloin tunne maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. 

Tyypillisellä avoimella nauhalla ja minimalistisella suunnittelulla se sopii täydellisesti jokaiseen pukuun ja antaa asullesi jalo, mutta hienovaraisen nuotin. 

Olipa tärkeitä yrityskokouksia, esityksiä tai muodollisia tilaisuuksia - BRIQ korostaa ammattitaitoasi ja tyylitunnetta.

>> briq <<

 

 

 

 Ajaton eleganssi 

Ilman tarpeettomia koristeita ja selkeillä viivoilla Qarma ilmentää ajatonta tyylikkyyttä.

Tämä vähentynyt estetiikka sopii täydellisesti modernin liiketoiminnan muotin kanssa, joka riippuu toiminnallisesta eleganssista.

Mutta nämä balleriinit eivät ole vain täydellinen valinta toimistossa. Yksinkertaisuuden vuoksi voit yhdistää ne moniin asusteisiin ja saada aina naisellinen kosketus.

>> Qarma <<

 

 

 

Leikkisä eleganssi 

Silmukka on pieni ja huomaamaton, sillä voi olla vahvuus muuttaa yksinkertainen kenkä lausekkeen. Koristeellisella silmukka balleriinit ilmentävät tyylikkyyden ja leikkisyyden täydellistä vuorovaikutusta. 

Olipa tyylikkäät mekko tai farkut, nämä balleriinit antavat sinulle aina korkeimman mukavuuden naisellisessa ilmeessä.

>> looq << 

 

 

 

Tyylikäs pitsi - 

Haluatko mieluummin tyylikkään pitsin? Sitten Iqon on tarkalleen paljain jaloin kenkäsi.

Iqon sopii klassisella ajattomalla suunnittelullaan jokaiseen liiketoimintaasuun ja korostaa ammattimaista karismaa. 

Päivä toimistossa voi olla pitkä ja uuvuttava, mutta Iqonilla stressi pysyy kirjaimellisesti ovella. Tämä kenkä on niin kevyt, että tuskin tunnet sitä, jopa tuntien jälkeen jaloillasi. 

>> iqon << 

 

 

 

Rento lenkkari tyylillä

Sinun ei tarvitse mennä deskoodiin ja haluat mennä toimistoon rennosti ja silti vakuuttaa tyylillä? 

Sitten nahkapäällyste Qool on täydellinen sinulle! Olipa tyylikkäät housut tai farkut, tämä paljain jaloin kenkä antaa sinulle aina viileän ilmeen.

>> Qool << 

 

 

Yrityksesi rento pitsi

Joskus vähemmän on enemmän - ja juuri sitä Peaq ilmentää. Tämä yksinkertainen miesten kuori on täydellinen valinta kaikille, jotka luottavat rentoun, mutta tyylikkään liiketoiminnan rentoun ilmeeseen toimistossa. 

Sen selkeä, suoraviivainen muotoilu tekee siitä monipuolisen - joko hyvin hoidetulla chinolla, klassisella farkulla tai tyylikkäillä kangashousuilla. Peaq sopii saumattomasti tyyliin.

>> PEAQ << 

 

 

 

Yrityksesi pitsivene

Yorqamme kanssa aloitat päivän tyylikkäästi ja rento - valmis hallitsemaan kaikki haasteet helposti. 

Nämä saappaat yhdistävät klassisen eleganssin vertaansa vailla olevaan paljain jaloin kengät - todellinen gamuchanger jokapäiväiseen työhösi. 

Yksinkertainen, mutta tyylikäs leikkaus sopii jokaiseen yritysasuun ja antaa sinulle ripauksen ajattomia luokkia.

>> Yorq <<

 

 

Sneakersi liiketoiminnan ulkoasulle

Vaikka Qore Low Black ei ole klassinen yrityskenkä, se ei ole mitenkään huonompi kuin perinteiset kollegansa. Hän todistaa, että lenkkari ei voi olla vain urheilullinen, vaan myös tyylikäs ja sopiva liiketoimintaan. 

Maailmassa, jossa pukeutumiskoodi on yhä joustavampaa, Qore Low Black on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat modernia, nykyaikaisia ​​ilmettä välttämättä ammattitaitoa.

>> Qore <<

 

Takaisin blogiin
1 / 3