Kestävyydellä on prioriteetti

Nachhaltigkeit hat Priorität

Tuotantoprosessimme on suunniteltu toimimaan mahdollisimman varovasti ja resursseja.

Tuotantovalinnasta tuotantovalinnasta mahdollisuuteen kierrättää Zaqq -valinta, meillä on silmät koko paljain jaloin kengät koko elinkaaren kanssa jokaisella päätöksellä. 

Kestävyydellä on ensisijainen tavoite 

Max, päätöksellä yhdestä ZAQQ Paljain jaloin kenkä teki tietoisen päätöksen kaivostasi ja planeetalle.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

 

 

Nahka on erityisen kestävä 

Nahka on kestävä, koska se on luonnollinen lihateollisuuden tuote. Sen sijaan, että ne käsitellään eläinten nahkoja jätteinä, ne muuttuvat nahkaksi, mikä edustaa resurssien tehokasta käyttöä.

Nahkatuotteet tunnetaan myös kestävyydestään. Kaivo -kevyt nahkakenkä voi kestää vuosikymmenien ajan.

Elämänsä lopussa nahka voi olla biohajoava, mikä tarkoittaa, että toisin kuin synteettiset materiaalit, se ei vaikuta kasvavaan kaatopaikkaan.

>> riquet <<

 

 

 

Puuvilla on yksi kestävimmistä materiaaleista 

Puuvilla on uusiutuva raaka -aine, mikä tarkoittaa, että se on paljon pienempi ympäristövaikutukset verrattuna öljyn perusteella synteettisiin kuituihin. Lisäksi puuvilla voi olla biohajoava, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. 

Käsin käsitelty puuvillakengät ovat kestäviä ja tarjoavat sinulle erinomaista mukavuutta erinomaisella hengitystoiminnalla.

>> qnit <<

 

 

Merinovilla, jolla on erinomaiset ominaisuudet 

Merinovilla on luonnollisesti kestävä, koska se on täysin biohajoava ja uusiutuva. Lampaat ovat säännöllisesti rypistyneet, mikä ei vahingoita tai ympäristöä. 

Merinovilla on myös uskomattoman kestävä. Jopa monen vuoden käytön jälkeen se säilyttää muodonsa ja toiminnan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan paljain jaloin kengät. Thermore -säätelevien ja hajujen resistenttien ominaisuuksien vuoksi tämä luonnollinen materiaali tarjoaa erinomaisen mukavuuden.

>> LIQE <<

 

 

Vegaanin kierrätyskudos 

Vegaaninen kierrätyskangas koostuu kierrätetyistä materiaaleista, kuten muovipulloista ja muista jätetuotteista, jotka muuten laskeutuvat kaatopaikoille. Hienostuneiden kierrätysprosessien avulla nämä materiaalit käsitellään korkealaatuisina, kestävinä kankaita. 

Tämä innovatiivinen lähestymistapa muuttaa jätteet arvokkaiksi resursseiksi ja antaa materiaaleja, jotka muuten menetetään, toinen elämä. Siten jokainen tästä kankaasta valmistettuja paljain jaloin kenkiä myötävaikuttaa aktiivisesti ilmastonsuojaan.

>> neliö <<

 

Takaisin blogiin
1 / 3