Upouusi kaupassa: uusi ZAQQ Paljain jaloin kengät mallit

Brandneu im Shop: Neue ZAQQ Barfußschuhe Modelle

Olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä sinulle uusimmat mallimme, jotka ovat nyt saatavilla kaupassa. 

Fantastiset liukuvat sandaalit ja tyylikkäät tossut

Meillä on kaksi fantastista liukastedaalia naisille ja useita tyylikkäitä miesten tossuja ZAQQ Alue.

Hyvin harvat kopiot ovat varastossa, joten sinun ei pitäisi epäröi liian kauan, jos haluat silti nauttia näiden uusien mallien mukavuudesta kesällä.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

 

Kätevin venekenkä 

Viimeinkin meillä on QEA myös muissa väreissä!

Nämä paljain jaloin kengät yhdistävät klassisen tyylin moderneilla elementeillä ja tarjoavat monipuolisuuden, joka näkyy jokaisessa vaatekaapissa. Olipa rantakadun tai toimistossa - olet aina hyvin pukeutunut näillä venekenkillä. 

Löydä QEA -liukumme -kengän ainutlaatuinen mukavuus ja tyylikäs estetiikka ja ota jokainen askel erityiseen kokemukseen.

>> QEA <<  

 

 

 

Puhdas mukavuus ja vapaus 

Manqa on yksinkertainen ja käyttämätön ja näyttää silti ehdottomasti jalo.

Kahdella risteyksellä nahkahihnalla, jotka tarjoavat parhaan pysäkin, voit yksinkertaisesti liukastua Manqa -mustiin sandaaleihin ja nauttia päivästäsi täysimääräisesti. Ei soljet, ei rappeutumista - vain puhdasta mukavuutta ja vapautta jaloillesi.

Nämä sandaalit yhdistävät paljain jaloin kengän keveyden muodikkaan lisävarusteen tyylikkyyteen.

>> manqa <<   

 

 

 

Optimaalinen pito ja ajaton muotoilu 

Anna itsesi olla vakuuttunut Luqia -paljain jaloin sandaalien ajattomasta suunnittelusta ja toiminnallisuudesta ja tee sinusta uuden suosikkikenkäsi kesäksi.

Kaksi leveää hihnaa tarjoavat optimaalisen pidätyksen ja antavat sinulle tarvittavan vakauden. Liuku nopeasti sisään ja nauti paljain jaloin mukavuudesta - luqia tummanruskeamme mahdollistaa sen.

>> Luqia <<  

 

 

 

Tyylikäs liiketoimintaleipä

Clarq Brown on uusi yrityslippumme, joka ei voinut olla tyylikäs.

Se ZAQQ Liiketoimintapohja, jossa on vihjaus kantapää, antaa sinulle klassisen ilmeen, jota tarvitset toimistossa, ilman, että heillä on paljain jaloin kenkä mukavuutta.

Joustavien inserttien ansiosta voit mukavasti laittaa ja ottaa Clarq Brown tossut pois. Tämä toiminto tekee siitä ihanteellisen seuralaisen jokapäiväiseen kiireiseen elämään, jossa sen on usein oltava nopea.

>> Clarq <<  

Takaisin blogiin
1 / 3