Se oli yleensä eilen: poikkeukselliset paljain jaloin kengät

Gewöhnlich war gestern: Außergewöhnliche Barfußschuhe

ZAQQ tarkoittaa uuden tyyppistä liikkumisvapautta pariksi muodikkaasta innovaatiosta. Jokainen yksittäinen kenkä on käsintehty taideteos, joka yhdistää täydellisesti estetiikan ja toiminnan. 

Se oli yleensä eilen 

Näillä poikkeuksellisilla malleilla on takuu pistää massa ja nauttia ylittämättömästä jokaisesta vaiheesta ZAQQ Mukavuus.

Olla vapaa, tunne ZAQQ. 

 

 

Jännittävä ballerina 

QISS-malli on erityisen naisellinen ja leikkisä paljain jaloin balerina ja todellinen silmäkauppias!

Nahkajohdot, jotka voidaan kääriä vasikan ympärille, tekevät klassisesta baleriinista jännittävän kesäkengän.

Kääri vain nahkahihnat nivelen ympärille, rento jokapäiväinen ilme, tai tule hieman rohkeampi ja kääri jalka - joten piirrät kaikki illalla!

>> QISS <<  

 

 

Dynaaminen lenkkari 

Qanberra on uusi, urheilullinen paljain jaloin kenkä, joka näyttää sinut dynaamiselta puolelta.

Onnistuneella väripelissä lenkkari näyttää tuoreelta ja sopii täydellisesti vuoden lämpimämpään puoleen.

Qanberralle käytämme hienosti rei'itettyä Nappa -nahkaa, mikä varmistaa suuren hengityksen. Joten jalat tuntuvat lenkkarissa jopa vuoden kuumimpana päivinä hehkumatta.

>> Qanberra <<   

 

 

Urheilullinen lenkkari 

Qendriq on urheilullinen lenkkarisi, jolla on hyvä takuu. Tämän paljain jaloin kengän avulla olet löytänyt kevyen, viileän ja mega -kunnioittavan seuralaisen vapaa -ajan aktiviteetteillesi, joiden kanssa vaivattomasti ja ilolla, joka on edelleen ylimääräinen maili päivän päätteeksi. 

Se ZAQQ Minimaalinen pohja ei vain poimii ylemmän materiaalin värejä, vaan se on myös erittäin kattava erittäin joustavalla ja pehmeällä ominaisuudellaan. 

Löydät Qendriqin neljästä eri väristä, katso!

>> Qendriq << 

 

 

Naisellinen leipä

QERP -karkkimme on naisellinen leipä, joka näyttää erityisen hellästä vaaleanpunaisesta.

Joustavan pohjan ja ergonomisen suunnittelun ansiosta juokset näissä paljain jaloin kengissä sekä pilvissä - ihanan kevyet ja mukavat.

Koristeteippi antaa näille leipoille ripauksen yksinoikeudelle. Se heijastaa yhteyttä perinteisen käsityötaitojen ja modernin suunnittelun välillä ja tekee jokaisen askeleen loistavaan ulkonäöön. 

>> QERP <<    

 

 

Klassinen tyyli parillinen viileyteen 

Qedo Brown on uusi kenkäsi, joka yhdistää klassisen tyylin viileällä ilmeellä. 

Ruskea premium-mokkanahka ja tyylikäs 3-reikäinen nauhoitus varmistavat klassisen nuotin, kun taas valkoinen pohja ja minttuvärinen sisävuori lisäävät modernin käänteen. 

Näillä paljain jaloin kengillä näytät tyylitietoisuutta luopumatta mukavuudesta. 

>> Qedo <<

 

 

Ylimääräinen yrityskenkä 

Tätä tyylikästä paljain jaloin kenkiä ei voida ylittää ylimääräisesti - tyylikkäiden miehen yrityskenkä.

Tässä versiossa briq näkyy monilla jaloilla elementeillä, jotka tekevät siitä ehdottoman ainutlaatuisen. Hieno broging taitavasti ympäröi yrityskenkä ja venyttää sitä visuaalisesti. Optinen kohokohta on hieno nahka Tressé -optiikassa.

Briq Brogue Tresse Black -sovelluksen kanssa olet löytänyt kiinnityskenkä, joka on taattu erottuvan joukosta ja esittämään itsesi tyylikkäältä sivultasi.

>> briq <<   

 

 

Naisellinen eleganssi par excellence 

Kidot itsesi tiukkoihin pumppuihisi joka päivä ja haluat vain yhden vielä yhden epämiellyttävistä jalkineista päivän päätteeksi? 

Niin on nyt ohi, koska Mexiq: llä sinulla on nyt vaihtoehto. 

Tämän uuden kanssa ZAQQ-Keskittyminen on naisellinen eleganssi. Siksi Mexiq juoksee. Mutta älä huoli, varpaiden alueella olemme kuitenkin myöntäneet tarpeeksi tilaa, ja myös pehmeä nahka ulottuu tarpeen mukaan.

>> mexiq << 

 

 

Silmä -kiinnitys

Marq on vaikuttunut poikkeuksellisesta suunnittelustaan. Kauniisti muotoiltu nilkkirikollisuus hienoilla niiteillä tekee tästä baleriinista todellisen silmä -kiinnittäjän! 

Kuten kaikki balleriinimme, Marq tarjoaa myös täydellisen liikkumisvapauden varpaillesi ja jalkapalloillesi. Tanssit sitten yön läpi hänen kanssaan tai vedätkö ostoskohteiden läpi, Marq on siellä ja antaa sinulle maksimaalisen mukavuuden. 

Tee Marqista henkilökohtainen tuotemerkkisi!

>> marq <<   

 

 

Silmiinpistävä urheilukaveri 

Spiqe on poikkeuksellinen ja erittäin mukava juoksukenkä. 

Olemme peittäneet hengittävän mesh -kankaan mustalla mikrokuituverkkolla. Paljain jaloin kenkä näyttää megamodereilta ja on erittäin vakaa samanaikaisesti. 

Olipa puistossa juokseminen, käveleminen tai käveleminen - tällä lenkkarilla vedät ehdottomasti silmäsi itsellesi.

>> Spiqe << 

 

Hyvä mieliala -lenkkari 

Qolette on uusi lenkkarisi, jolla on hyvä mielialatakuu! 

Täydellisesti koordinoidut värit luovat modernin mallin, joka on hauskaa, kun katsot. Tämän paljain jaloin kengän ensimmäisten vaiheiden jälkeen olet täysin vakuuttunut. Juokse kuten pilvissä vastaavan paljain jaloin tunteen kanssa, Qolette tekee sen mahdolliseksi!

Monivärinen ZAQQ Minimaalinen pohja sopii harmonisesti värikonseptiin ja korkean joustavuuden ja kevyen vaimennuksen kanssa varmistaa pehmeän tapahtuman.

>> Qolette << 

Takaisin blogiin
1 / 3