Paljain jaloin kenkä tai yrityskenkä?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Tiedätkö ongelman? Sinulla on tärkeä tapaaminen, asusi on, mutta epämiellyttävät yrityskenkäsi pilaavat jo hyvän mielialan? 

Paljain jaloin kengät vai yrityskengät?

 Miksi liu'utat epämiellyttäviin kenkiin, kun sinulla on mukava seuralainen? Meidän ZAQQ Suoritat paljain jaloin kengät mukavasti ja tyylillä joka tilanne.

Olla vapaa, tunne ZAQQ. 

 

Oxford barefoot kengät vaatteet kengät miehet mustat 

Oxford Suit -kenkä 

Et voi olla helpompaa kuin Apeqin kanssa liiketoiminnassa! Tämä Oxford -kenkä yhdistää klassisen eleganssin paljain jaloin kengän vertaansa vailla olevaan mukavuuteen.

Valmistettu hienoimmasta mustasta vasikanahasta, Apeq Black ei tarjoa vain ajatonta ilmettä, vaan myös luonnollista liikkumisvapautta ja hengitystoimintaa, jota jalat tarvitsevat stressaavassa jokapäiväisessä elämässä.

Jokaisella, joka haluaa käsitellä kauppoja, tulisi olla APEQ!

>> Apeq <<

 

Brown Derby -suutkengät Paljain jaloin kengät

Derby -pukukenkä

Briq on klassinen derby -pukukenkä moderneille herroille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja tyylin ja mukavuuden välillä.

Tämä liiketoiminnan paljain jaloin kenkä tarjoaa jaloillesi luonnollisen liikkumisen, hengittävyyden ja täydellisen istuvuuden.

BRIQ mukautuu joka tilanteeseen ja tyyliin valinnaisesti saatavana monissa väreissä ja valinnaisesti.

Briq on ihanteellinen seuralainen miehille, jotka arvostavat heidän ulkoa ja jalkojensa kaivoa.

>> briq <<   

 

Business Ballerina Barefoot -kengät naiset 

Monipuolinen ballerina 

Tyylikäs on ylhäälläsi? Etkö vieläkään halua tehdä ilman mukavuutta? Sitten kierre on aivan oikea! Erittäin joustavalla pohjalla voit myös varastoida sen käsilaukkuun, jotta sinulla olisi aina mukava kenkäpari kädessä.

Olipa rennon kävelymatkan päässä puistossa, toimistossa tai erityistilaisuuksissa - Twist Ballerinat ovat niin monipuolisia 24 eri versiossaan, jotka ne sopivat jokaiseen tilanteeseen.

>> kierre <<

 

Derby barefoot -kengät naiset harmaa

Punainen kenkä Derby Designissa

Iqon on kenkä naisille, jotka tulkitsivat klassisen Derby -suunnittelun uudelleen ja yhdistettynä paljain jaloin kengän keveyteen.

Olipa jalo veluuri tai kiiltävä sileä nahka, yksinkertaisessa mustassa, tyylikkäässä harmaassa tai kirkkaassa kulta-iqonissa aina loistaessa tiettyjä ylimääräisiä asussa.

Iqon on täydellinen muotitietoiselle naiselle, joka haluaa ilmestyä toimistossa, kävelylle kaupungin läpi tai illallisella yhtä tyylikkäästi ja mukava.

>> iqon <<   

 

Musta munkki paljain jaloin kengät miehet 

Munkkipukukenkä 

MONQ on täydellinen valinta nykyaikaiselle miehelle, joka haluaa leikata hyvän hahmon sekä toimistossa että erityistilaisuuksissa ilman, että hänen on tehtävä ilman luonnollista juoksua.

Hienoimmasta vasikan nahasta valmistettu näille klassisille munkkikengille on ominaista niiden ominaiset soljet ja tyylikäs, ajaton ilme.

MONQ: n kanssa et vain nautti tyylikkäästä ulkonäöstä, vaan myös vertaansa vailla olevasta mukavuudesta, liikkumisvapaudesta ja hengitystoiminnasta.

>> liikemiehet << 

 

Mokassin paljain jaloin kenkä sininen

Viileä mokkasiini

Pitkä työpäivä, yksi kokous toisensa jälkeen, tapaaminen illalla - FLIQ osallistuu ja antaa sinun loistaa parhaalta puolelta. Hän ei koskaan petä sinua.

Fliq Blue on täydellinen kumppani kaikkien päivien ajan, kun haluat käyttää mukavan kengän, joka erottuu joukosta.

Jos pidät siitä yksinkertaisemmaksi, löydät myös FLIQ: n mustana.

>> fliq << 

 

Leivän paljain jaloin kengät naiset 

Tyylikäs leipä 

QERP on naisellinen leipä, joka yhdistää täydellisesti mukavuuden ja tyylin. Liukukenkä on joustava, kovaa kulkevaa ja ei -liuskaa. Ja hän näyttää myös uskomattoman tyylikkäältä! 

Nämä leipomot ovat täydellinen valinta jokapäiväiseen elämään, toimistoon tai jopa tyylikkäimpiin tilanteisiin, joissa haluat näyttää tyylikkäältä ja silti mukavalta. 

Kun QERP on jaloillasi, yhdistät vaivattomasti muotitietoisuuden terveiden ja onnellisten jalkojen tarpeeseen riippumatta siitä, mihin päivä johtaa sinua.

>> Loafer << 

 

Leivän paljain jaloin kengät naiset kulta

Lumoava leipä 

Etsitkö puhdasta glamouria? Sitten Qosmo -samppanja on täydellinen valinta sinulle! Erittäin naisellinen paljain jaloin kenkä, joka ei voinut olla tyylikäs. 

Ulkopuolelta QoSmo esittelee itsensä kuin jalo leipä. Mutta kuten hyvin tiedetään, kyse on myös sisäisista arvoista ja niistä tulee lyömätön argumentti! Paljain jaloin leipä on uskomattoman pehmeä ja joustava ja mukautuu jalan ääriviivoihin täydellisyydessä.

>> Qosmo << 

 

Business Boots Barefoot -kengät miehet 

Yritysvene 

Klassisen English George Boot -sovelluksen innoittamana kehitimme duqe -kengän, joka ei voinut olla mukavampaa ja tyylikkäämpää!

Näitä liiketoimintakengät ovat saatavana tyylikkäässä sileässä nahkassa ruskeassa tai mustana ja vegaanisessa kiiltävässä vaihtoehdossa. 

Duqe on ihanteellinen valinta nykyaikaiselle miehelle, joka ei tee kompromisseja muodin ja jalkojen terveyden suhteen.

>> Duqe <<

 

Mukava puku paljain jaloin kengät

Rento kiinnityskenkä

Se ei toimi mukavammin kuin Peaq!

Tämä paljain jaloin kenkä tarjoaa sinulle vielä enemmän varvasvapautta kuin muut mallit, eikä sitä siksi ole valmistettu liiketoimintamme pohjalta kantapään ulkopuolelta, vaan suositun kanssa ZAQQ Yksi pohja, jonka tunnet monilta lenkkarilta. 

Jos pidät siitä muodollisesti, mutta sinun ei tarvitse noudattaa tiukkaa liiketoiminnan pukeutumiskoodia, et voi vain loistaa Peaqin kanssa työssä, et myöskään halua enää tehdä ilman tätä mukavaa paljain jaloin kenkiä vapaa -ajalla.

>> PEAQ <<

Takaisin blogiin
1 / 3