Mustavalkoinen Sommer -kokoelma

Black & White Sommer Kollektion

Tiesitkö, että kesällä bestseller -värimme ovat musta ja valkoinen?

Ei ole yllättävää, koska nämä klassiset värit sopivat täydellisesti jokaiseen asuun. 

Mustavalkoinen

Mustavalkoisen Sommer -kokoelman avulla et ole vain mukava, vaan myös tyylikäs.

Olipa rannalla, kävellä kaupungissa tai puistossa - leikkaat aina hyvän hahmon paljain jaloin kengillä.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

 

Eleganssilla kesällä

Looq Ballerina on täydellinen lisäys jokaiseen tyylikkääseen asuun. Olipa toimistossa, illallisella tai rento kävelyllä - tämä paljain jaloin kenkä sopii aina. Hänen naisellinen siluetti ja korkealaatuiset materiaalit varmistavat, että tunnet olosi mukavaksi koko päivän. 

Riippumatta siitä, pidätkö siitä klassisesti mustalla tai valkoisella, vai haluatko taipumusta ruskeita tai alaston sävyjä, olet aina oikeassa paikassa Looqin kanssa.

>> looq <<  

 

 

 

Elegance kohtaa mukavuutta 

Eloq -mustamme mullistaa kesän. Upollisille miesten sandaaleille on ominaista sen korkea laatu työ ja pehmeä Nappa -nahka, mikä varmistaa mukavan istuvuuden.

Hihnoillaan ja säädettävällä solkillaan hän istuu täydellisesti ja varmistaa turvallisen pidätyksen, joka seuraa sinua koko päivän.

Olipa kevyet pellavahousut ja löysä paita tyylikkäästä kesäilmoituksesta tai shortsista ja t-paita--leikkas aina hyvä hahmo Eloq-mustalla.

>> Eloq <<   

 

 

Ajaton tyyli mustavalkoisena

Sparq Low Black White on moderni lenkkari klassisissa väreillä, mustavalkoinen, jota ei pitäisi puuttua missään vaatekaapissa.

Korkean laatuna Nappa -nahka, avoin ja kiiltävä, antaa paljain jaloin kenkälle jalo nuotin. Sivuraidat asettavat erityisiä kohokohtia valkoiseksi ja antavat lenkkarille urheilullisen kosketuksen. 

Sparq Low Black White on yhdistelmä modernia tyyliä, maksimaalista mukavuutta ja ensimmäisen luokan laatua.

>> SPARQ << 

 

 

 

Innovatiivinen suunnittelu maksimiarvoon 

Qava -varpaiden erotinsandaalit vaikuttavat hienostuneella leikkauksellaan, joka tarjoaa sinulle poikkeuksellisen pidon. Pehmeästä Nappa -nahasta valmistetut kapeat hihnat voidaan säätää erikseen, niin että pohja istuu aina optimaalisesti jalkaasi toisin kuin tavanomaiset flip -liukut. Tämä hyvin ajatus -Suunnittelu ei vain takaa vakautta, vaan myös maksimaalista mukavuutta.

QAVA on täydellinen symbioosi eleganssista ja rentoudesta. Yhdistä farkkujen kanssa rento ilme tai käytä niitä mekkoon tyylikkäästi.

>> Qava <<    

 

Maksimaalinen vapaus jaloillesi 

Qoss Black yhdistää eleganssin ja mukavuuden ainutlaatuisessa suunnittelussa. 

Varvaserotin on suunniteltu niin pehmeästi, että mikään ei hiertä tai satuta. Joten voit juoksua mukavasti ja huoleton koko päivän. Leveys, hienosti hiottu nahkanauhat tarjoavat sinulle ylimääräistä pitoa ja vakautta.

Et löydä jaloisempaa ja kätevämpää flip -flopia! Olipa se päivä rannalla, kävelymatka kaupungin läpi tai rento kesäjuhlat - Qoss Black on aina oikea valinta. 

>> Qoss <<

 

 

 

Urheilullinen, tyylikäs ilme 

Qody White on naisellinen paljain jaloin lenkkarin ruumiillistuma, joka antaa erityisen jalan ilmeen mustan ja valkoisen älykästä yhdistelmästä. Sivujen musta nahka kiehtoo alkuperäisellä rakenteellaan ja paistaa kauniisti auringossa.

Kävelitkö kaupungissa, toimistossa tai rento kävelyllä - Qody White -sovelluksen kanssa olet aina tyylikäs ja mukava.

>> Qody <<  

 

Mukavuus pilvissä 

Suqar White on varustettu mukavalla lenkkarilla, joka ajaa sinut pilvissä jokaisessa vaiheessa. Näissä balleriineissä voit juosta tuntikausia ilman rasitusta jaloillasi.

Pehmeä Nappa -nahka mukautuu täydellisesti jalan muotoon ja varmistaa mukavan istuvuuden. Liuku vain sisään, juokse pois ja näytä naiselliselta! 

Etsitkö tyylikkäät paljain jaloin kenkä hääihisi tai rakastat valkoisia baleriineja farkut, Suqar White tarjoaa sinulle molemmat: naisellinen ilme ja vertaansa vailla oleva mukavuus, jota et ole toistaiseksi kokenut balleriinissa.

>> Suqar << 

 

Hengitystoiminta kuumilla kesäpäivinä 

Jos pidät siitä ilmavana, mutta haluat silti pitää jalat peitettynä, Qruise White on täsmälleen oikea paljain jaloin kenkä sinulle. Anteliaat ilma rajat tarjoavat jalat optimaalisen hengitystoiminnan jopa kuumimpana päivinä.

Pehmeä, joustava nahka mukautuu täydellisesti jalan muotoon ja mahdollistaa vertaansa vailla olevan juoksun. 

Tunne keveys jokaisen askeleen kanssa ja nauti lämpimistä päivistä täysimääräisesti Qruise White -sovelluksella.

>> qruise << 

 

 

Täydellinen kesäseikkailuihisi

Qlear -mustamme on ulkoilmajaloskenkä, joka on erityisesti kehitetty kesäseikkailuihisi. Aikat antavat jalkojen hengittää jopa kuumimpana päivinä.

Riippumatta siitä, kuinka vaativa polkusi on, tämä paljain jaloin kenkä tarjoaa sinulle täydellisen tasapainon ilmanvaihdon ja suojauksen välillä. Jalat pysyvät tuoreina ja mukavina, vaikka lämpötilat nousevat. 

Qlear Black tarjoaa sinulle kaiken, mitä odotat korkealaatuisesta paljain jaloin kengästä: hengitystoiminta, joustavuus, turvallinen pito ja käytännöllinen mukavuus.

>> Qlear << 

Takaisin blogiin
1 / 3