Monitoiminen ZAQQ Paljain jaloin kengät

Unsere multifunktionalen ZAQQ Barfußschuhe

Kuvittele, että liu'ut aamulla muutamiin kenkiin, jotka eivät ole vain erittäin mukavia, vaan myös tuovat sinut tyylikkäästi.

Monitoimiset paljain jaloin kengät tarjoavat täsmälleen sen ja seuraavat sinut toimistossa ensimmäisestä kahvista spontaaniin seikkailuun työn jälkeen. 

Monitoimiset paljain jaloin kengät

Valmistaudu nauttimaan vapaudesta, joka tulee, kun jalkineesi eivät tiedä rajoja!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.  

  

Paljain jaloin kengät maalaa mustaa 

Tyylikäs mukavuus 

Haluatko myös laittaa pitsi -UP: n toimistoon? Katso sitten Smoqueenia, koska paljain jaloin kenkä ei toimi tyylikkäästi!

Oxford -malli, joka on valmistettu patenttahasta ja hienostuneesta ZAQQ Liiketoimintapohja vihjeellä kantapäällä antaa tälle paljain jaloin kenkälle tyylikkään karisman.

Smoqueen on tietysti myös todellinen ZAQQ Ja vakuuttaa vastaavan paljain jaloin tunteen jokaisessa vaiheessa. Pitkän työpäivän jälkeen ei enää ole väsyneitä jalkoja!

>> Smoqeen << 

 

Maalaa nahka paljain jaloin kengät miehet

Tyylin ja mukavuuden fuusio

Tyylikkäiden miesten kengien maailmassa mustasta maalahasta valmistettu Smoqing Black ei vain täytä korkeimpia esteettisiä vaatimuksia, vaan yhdistää myös paljain jaloin kengien mukavuuden ajattomalla eleganssilla.

Tämä vaativa Clipper on enemmän kuin vain muotilausunto - se on tyylin ja mukavuuden yhdistäminen. 

Smoqing Black on pakollinen nykyaikaiselle miehelle, joka ei halua tehdä ilman mitään.

>> Smoqing << 

 

Mustat paljain jaloin kengät toimistoon 

Täydellinen jokaiseen tilanteeseen 

Etsitkö kenkiä, joka ei vain sovi kaikkeen, vaan myös mukavasti jokaiseen määränpäähän? Piquant in Black on lopullinen All -Aller: tarpeeksi tyylikäs toimistolle ja riittävän vankka pienille vapaa -ajan seikkailuille. 

Minimalistisen suunnittelun ja joustavan pohjan takia koet juoksevan tunteen, joka on yhtä luonnollinen kuin olisit käynnissä paljain jaloin, mutta tyylikkäällä ilmeellä, jota rakastat.

Unohda jatkuva kenkämuutos - näillä monitoiminnallisilla paljain jaloin lenkkarilla olet täydellisesti varustettu jokaiseen tilanteeseen.

>> piquant <<  

 

Osake Chelsea saappaat miesten toimisto 

Klassiset Chelsea -saappaat 

Tyylikkäät pääomamme Chelsea -saappaat tuovat luokan ripauksen jokaiseen asuun ja takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Minimalistisen paljain jaloin suunnittelun ansiosta tunnet luonnollisen maaperän yhteyden, joka voi vahvistaa jalkojasi ja parantaa asenne-ihanteellista pitkiä päiviä toimistossa tai rento kävelyretkiä viikonloppuna.

Näillä monipuolisilla paljain jaloin kengillä olet täydellisesti varustettu jokaiseen tilanteeseen ja näytät aina hyvältä.

>> osake <<  

 

Tyylikäs ulkoilu paljain jaloin kengät

Vuoristopolulta suoraan toimistoon 

Expeq on täydellinen paljain jaloin kenkä, joka vie sinut suoraan vuoristopolusta toimistoon vaarantamatta taukoa tyylikkäästi.

Tämä monipuolinen tarjoaa sinulle paljain jaloin kengän mukavuuden yhdistettynä toimintoihin, joita tarvitset ulkoseikkailuun. Samanaikaisesti sen yksinkertainen muotoilu sopii saumattomasti jokaiseen asuun, jotta voit käyttää sitä jopa pitkinä työpäivinä. 

>> Exppeq << 

 

LIQE Merino Barefoot -kengät 

Kaikki -Merino -villasta 

Lqe on valmistettu korkealaatuisesta merinovillasta, joka ei tunne vain hengittävyydestään ja hajujen neutraloinnista, vaan myös varmistaa jalkojen uskomattoman pehmeän tunteen.

Näiden merino -lenkkarien avulla sinun ei tarvitse koskaan valita mukavuutta ja tyyliä uudelleen - ne tarjoavat sinulle molemmat älykkäällä paketilla.

Kävele viikonloppuna toimiston satunnaiseen perjantaihin kaupunkia tai löytökierros? Ei hätää, nesteemme on valmis ja tarjoaa sinulle paljain jaloin tunteen, jotka rakastavat jalkojasi.

>> LIQE <<  

Takaisin blogiin
1 / 3