Kiristä ilman naruja: liuku paljain jaloin kengät

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

ZaqQ: t liukuvat sisään ovat täydellisiä kaikille, jotka rakastavat liukastumista nopeasti ja helposti paljain jaloin kenkiin ja alkavat heti. 

Paljain jaloin kengät liukua sisään 

Ei silmiinpistävää, ei solkua, stressiä - vain laita ja mene! Täydellinen kiireiseen aamuun tai spontaaniin seikkailuun. 

Max, löydä nyt tunnesi -hyvä kenkä ZAQQ Osta!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

Paras stop ja täydellinen mukavuus 

Innovatiiviset SLIQ -sandaalimme tarjoavat sinulle optimaalisen pitoisuuden ja vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Käytännöllinen elastinen nauha tekee tylsiä heiluttavia tai soljentavia tarpeetonta. Liuku vain sisään ja mene!

Päätä yksinkertainen musta, jos pidät siitä klassisesta tai aseta tyylikäs lausunto jalo hopealla. Jos haluat lyödä, valitse jännittäviä värejä, kuten oranssi tai punainen.

>> SLIQ <<  

 

 

Ajaton, naisellinen muotoilu 

Qalma tarjoaa kaiken haluamasi sandaalista: naisellinen tyyli, mukavuus ja käytännöllisyys.

Joustava insertti mahdollistaa nopean ja helpon kireyden, joten et menetä aikaa ärsyttävillä solkilla. Liuku vain sisään ja mene - kesämuoti voi olla se suoraviivainen! 

Riippumatta siitä, käytätkö tyylikäs mekko vai rento farkut, Qalma -paljain jaloin sandaalit sopivat aina täydellisesti. Hän tekee yksinkertaisesta tyylikkyydestään ihanteellisen seuralaisen jokaiseen tilanteeseen rento kävelymatka kaupungin läpi rantakävelylle.

>> Qalma <<   

 

 

 

Tyylikäs liiketoimintaleipä

Se ei toimi tyylikkäimmin kuin tämän liiketoiminnan leivän kanssa! Ulkopuolelta vihjistettu kantapää, kapteeni, jolla on hienot broguings ja kaksi jaloa soljet, tekevät tästä paljain jaloin kenkästä todellisen harvinaisuuden.

MONQ ei vain tuo sinua kaukaa eteenpäin liiketoiminnassa, vaan seuraa myös jokapäiväisessä elämässä korkeimmalla mukavuudella.

>> Monq << 

 

 

Monimutkaisuus ja mukavuus 

Tseqa -musta liukastumista varten on täydellinen yhdistelmä mutkittelemattomuudesta ja maksimaalisesta mukavuudesta.

Tämä paljain jaloin kenkä yllättää helposti ja erinomaisella hengitystoiminnallaan. Tämä tekee hänestä ihanteellisen seuralaisen pitkiä päiviä, kun matkustat paljon.

Yksinkertainen, musta premium-nahka ja nauhoittava muotoilu antavat Tseqa Blackille rento, epävirallinen hahmo, joka sopii vaivattomasti mihin tahansa vaatekaappiin. 

>> Tseqa <<    

 

 

Liukastuma 

Yhdessä nopeasti ja voit aloittaa! Seuraavalla vuorella, metsän tai kaupungin neliön kautta sinulla on ehdottomasti mitä tarvitaan suosikki lenkkariksi jokaiselle mahdollisuudelle.

Joustavalle vegaaniselle mesh -kudokselle on ominaista korkea mukavuus. Se halaa jalkasi täydellisesti rajoittamatta. Mitä tarvitset enemmän?

>> Sqy <<

 

 

Naispuolinen leipä 

Löydä Qerp, naisellinen leipä, mukavuus ja tyyli upealla tavalla. Tämä liukukenkä tekee vaikutuksen joustavuuteen, kestävyyteen ja ei -liukuvaan pohjaan. 

Ja parasta siinä: se näyttää uskomattoman tyylikkäältä! Olipa jokapäiväisessä elämässä, toimistossa tai tyylikkäissä tilanteissa - QERP: llä jaloillasi olet aina hyvin pukeutunut. 

Kohtele jalkojasi tätä ylellisyyttä ja koe kuinka muoti ja mukavuus sulautuvat korkeimmalla tasolla.

>> QERP <<   

 

 

 

Enintään vapaa jalka 

Oletko kauan maksimaalisen jalkavapauden jälkeen, rentoudutko kotona vai tutkitko maailmaa? Sitten SOQQ: t ovat aivan sopivia sinulle!

Erityinen sukkakenkien kohokohta on ohut ja joustava pohja, jonka avulla voit rullata ne pieniksi. Joten tuskin vie tilaa ja se voidaan helposti sijoittaa matkaan tai urheilulaukkuun.

Yhdistettynä sisään ja juoksi tietysti SOQQ: n kanssa!

>> SOQQ <<

Takaisin blogiin
1 / 3