Kevyt, joustava ja hengittävä: ZAQQ Lenkkitossut

Leicht, flexibel & atmungsaktiv: ZAQQ Laufschuhe

Juoksukengomme on valmistettu hengittävistä materiaaleista ja heillä on hyvin ajatus - 

ZAQQ Lenkkitossut

Kanssa ZAQQ Myöskään kesällä ei ole tekosyitä.

Kevyt, joustava ja hengittävä - voit liikkua vapaasti ja huoleton, riippumatta siitä, kuinka kuuma se on ulkona.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Uusi juoksun ulottuvuus

SHOQQ: lla koet uuden juoksun ulottuvuuden. Se tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän keveyttä ja tukea.

Tämä juoksukenkä on saatavana neljässä tyylikkäässä värissä, joilla kaikilla on yksi yhteinen asia: vertaansa vailla oleva tunne juoksemisesta pilvissä.

SHOQQ yhdistää urheilullisen suunnittelun tyylikkään yksinkertaisuuden kanssa. Olipa jokapäiväisessä elämässä, työssä tai päivittäisen lenkkeilykierroksen aikana - tämä paljain jaloin kenkä on ihanteellinen seuralainen jokaiseen tilanteeseen.

>> SHOQQ <<  

 

Poikkeuksellinen suunnittelu mukavuustakuu 

Spiqe -palvelun kanssa olet taattu, että vedät silmäsi sinuun. Hänen moderni muotoilu tekee siitä todellisen silmä -kiinnittäjän. 

Tämä paljain jaloin kenkä on suunniteltu siten, että se tukee optimaalisesti jalkojasi, mikä antaa sinulle maksimaalisen liikkumisvapauden ja huoleton juokseva tunne samanaikaisesti. 

Riippumatta siitä, hajottko juoksemiseen, kävelyyn vai vain rento kävelylle puistossa - Spiqe on aina täydellinen seuralainen.

>> Spiqe <<   

 

 

Ajo ja kannattaja 

Sqip on enemmän kuin vain kenkä. Hän on sinun asemasi, kannattajasi ja kumppanisi matkalla aktiivisempaan ja terveellisempaan elämäntapaan. 

Hänen dynaaminen istuvuutensa ja ei -liukuvan pohjan varmistavat, että voit keskittyä kokonaan harjoitteluun. Riippumatta siitä, mitä urheilua harjoittelet, SQIP vie sinut huipputekniikkaan. 

Koe ero, jonka täydellisesti suunniteltu urheilun paljain jaloin kenkä voi tehdä ja antaa itsesi olla vakuuttunut SQIP: n laadusta ja mukavuudesta.

>> sqip << 

 

"Juoksevassa" luokassamme enemmän menee

Täältä löydät zaqQ: t, jotka heidän hengittävällä materiaalillaan ja hyvin ajatuksellaan -mallit varmistavat, että jalat pysyvät miellyttävän viileinä ja kuivina, kun olet aktiivinen urheilussa. 

Tunne motivoituneena, tuntuu vapaana, tuntea ZAQQ.

>> kaikki naisten juoksukengät <<   

>> kaikki miehille juoksukengät <<

Takaisin blogiin
1 / 3