Jo loppuunmyyty, mutta älä huoli!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Uusi käynnistyskokoelmamme otettiin niin hyvin, että monet koot myytiin muutaman päivän kuluttua. Olemme erittäin onnellisia! Se voi kestää 8–12 viikkoa, kunnes kaikki koot ovat jälleen varastossa. 

Mutta älä huoli 

Koska kaupasta löydät valtavan valikoiman erilaisia ​​saappaita. Jos haluat käydä läpi siirtymäkauden mukavina saappaissa, katso näitä malleja.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

Tyylikäs ja korkea leikkaus 

Seleqt Stretch on kenkä, joka todella sopii jokaiseen vasikkaan!

Tiedätkö korkean saappaan ongelman? Joko liian leveä tai liian kapea, mutta ei koskaan istu täydellisesti vasikoilla? Seleqt: n avulla olemme luoneet sinulle loistavan ratkaisun.

Akselin takaosassa on ommeltu kaksi venymälisät, jotka yksinkertaisesti tekevät tämän kengän tunteen kerran.

Seleqt on tyylikäs ja tyylikäs. Siksi voit todella yhdistää sen mihin tahansa.

>> Seleqt <<

 

Viileä ja silti tyylikäs 

Haluatko korkean lenkkarin trendikkäässä retro-ilmeessä? 

Luomme SNAQ: n vintage -vaikutuksen hienosti hiottuun, tummanruskeaan nappa -nahkaan ja kirkkaan sisävuoren, joka on pois päältä. Valkoisen juoksun pohjan takia kenkä näyttää aivan modernilta. 

Haluatko tyylikkään ilmeen, joka on megacool samanaikaisesti? Sitten tarvitset Snaqia!

>> Snaq <<   

 

 

Rennosta tyylikkäästi 

Chelsea -saappaat ovat kultti! Ne on alun perin suunniteltu lyhyeksi ratsastuskenkäksi Englannissa, mutta löysivät nopeasti tiensä jokapäiväiseen elämään.

Monet muusikot, mukaan lukien kovakuoriaisten jäsenet, pitivät mieluummin Chelsea -saappaansa ja osallistuivat voimakkaasti niin suosittuihin.

Paitsi farkut, nämä paljain jaloin kengät näyttävät viileältä, voit myös käyttää niitä tyylikkäästi pukuhousuilla!

>> osake <<

 

Värikäs ja tyylikäs 

QOM on korkeampi paljain jaloin saappaamme, joka vain vakuuttaa kaikki sen pakatulla akselilla!

Olipa punaisempi tai sininen tai varattu enemmän mustalla, harmaalla tai ruskealla, QOM: ssä leikkaat aina hyvän hahmon ja juokset kuten pilvissä.

>> QOM <<   

 

 

Jalo ja yksinkertainen

Riquet yhdistää jalo ilmeen juoksevaan tunteeseen, joka on vertaansa vailla.

Riquetin ei tarvitse sisustaa, koska yksin kiiltävä kiillotettu, pehmeä nappa -nahka antaa kenkälle yksinkertaisen eleganssin.

Suurimman mukavuuden varmistamiseksi jaoimme akselin kaksi ja liitettiin hihnalla. Joten voit säätää leveyttä erittäin helposti hopea -soljen yli ja saada aina tarvitsemasi pito.

>> riquet <<   

 

Ja tyylikäs 

Qorby näyttää aina tyylikkäältä kiillotetulla sileällä nahkaa Braunissa. Olipa toimistossa, kävelykaupungin läpi tai laajalle kävelylle - Qorbyn kanssa olet ehdottoman mukava ja tyylikäs pohja.

 Puoli -etäisyydellä oleva paljain jaloin kenkä on valmistettu herkästä nahasta, joka ei vain näytä jalo, vaan käyttää myös ehdottoman miellyttävää ja mukautuu täydellisesti jalkoihisi.

>> Qorby << 

Takaisin blogiin
1 / 3