Ilmainen puuvilla kesäksi

Luftige Baumwolle für den Sommer

Puuvillakangas Paljain jaloin kengät ovat täydellisiä kesäksi. Ne eivät vain näytä tuoreilta ja moderneilta, vaan tarjoavat myös mukavuutta kuumina päivinä, jotka eivät jätä mitään toivomisen varaa. 

Kevyt ja erityisen hengittävä 

Pehmeä puuvillakangas lepää varovasti ihollasi ja estää kitkaa. Lisäksi nämä kevyet zaqQ: t tarjoavat sinulle luonnollisen liikkumisvapauden ja antavat jalkojen hengittää vapaasti kesällä.

Olla vapaa, tunne ZAQQ. 

 

 

Vegaaninen neulekenkä joka tilanne 

Tämä viehättävä neulekenkä, joka on valmistettu vegaanisesta puuvillakankaasta Helpotuksestaan ​​ja läpäisevyydestään tunnettu qnit osoittaa olevansa ihanteellinen kumppani, joko metropolin läpi tai urheilukäyttöön.

Käytä QNIT: ää mustassa tai valkoisessa tai tyylikkäimpiä asuja tai valitse yksi vilkkaista väreistä rento rento ilme tai seuraava urheiluseikkailu.

>> qnit <<  

 

 

 

Erityisen ilmava 

Croqet on ihanteellinen valinta niille, jotka eivät halua tehdä ilman lenkkariaan jopa hautapäivinä.

Etualueelle olemme integroineet karkean -mesh -puuvillan, jonka avulla jalat voivat hengittää esteettömästi. Croqet on erityisen sopiva kaikille urheilulajeille, mutta se näyttää myös upealta rentokaupungista.

Ilma -läpäisevä, mukava ja viileä - mitä muuta tarvitset?

>> Croqet << 

 

 

Naisellinen urheilullinen 

Jos haluat tarjota jaloillesi tyylikkään kuoren pidättämättä maksimaalisesta liikkumisvapaudesta, tämä paljain jaloin kenkä on täydellinen valinta.

Klassinen balleriinileikkaus saa urheilullisemman kosketuksen valkoisen hiipillisen pohjan läpi menettämättä naisellista karismaa.

Unohda haisevaa lämpöä pitkien kävelyretkien jälkeen kesällä! Puuvillaversion Suqarin kanssa nautit aina ihanteellisesta jalkailmastosta sen erinomaisen ilman läpäisevyyden ansiosta.

>> Suqar <<  

Takaisin blogiin
1 / 3