Ilmainen mukavuus retkeilyn aikana

Luftiger Komfort beim Wandern

Liian lämmin vaeltaa? 

Tämä tekosyy ei enää vedä, koska Qlearin ollessa jaloilla et voi odottaa seuraavaa kiertueesi ollenkaan, jopa kesän lämpötiloissa. 

Patikointi kesällä

Ilmaisen suunnittelun lisäksi Qlear vakuuttaa myös paljain jaloin pohjan mukavuudellaan, mikä joustavuudestaan ​​huolimatta antaa sinulle ehdottomasti varman jalan. 

Mitä muuta tarvitset kesällä?

Olla vapaa, tunne ZAQQ. 

 

 

Ilmaisin retkeilykenkä

Suljettu ulkokenkä on sinulle liikaa, ja sandaali ei tarjoa sinulle tarvitsemasi suojaa? Sitten löysit uuden paljain jaloin kenkäsi Qlear -palvelumme kanssa.

Leikkaus kuin suljettu retkeilykenkä, Qlear tarjoaa sinulle upeaa mukavuutta suurten lentokoneiden läpi, jopa erityisen kuumina päivinä.

Lue myös Christophin kokemusraportti Läpi, mikä on täysin vakuuttunut hänen Qlear Barefoot -kenkistään - täällä! 

>> Qlear <<  

Vegaani, vedenpitävä, hengittävä 

Haluatko pelata sitä turvallisesti ja etsitkö vedenpitävää paljain jaloin kenkiä? Pyrkimysmme matala on täydellinen valinta.

Pyrkimyksemme korkea hengitystoiminta varmistaa, että jalat pysyvät miellyttävän viileinä, vaikka aurinko paistaisi armottomasti. 

Vegaaninen ulkorateriaali on vankka ja näyttää tyylikkäältä samanaikaisesti, jotta voit helposti kuljettaa tämän paljain jaloin kengän kävelylle kaupungin läpi.

Olipa vaellusreittejä tai kaupungissa, Quest seuraa sinua kaikkialla ja saa sinut aina näyttämään hyvältä.

>> pyrkimys <<   

 

Takaisin blogiin
1 / 3